Wij leveren houtskeletbouw bouwpakketten op maat voor aanbouwen, dakopbouwen, schuren en zelfs woningen door heel Nederland aan particulieren, bouwbedrijven en ZZP-ers.

Bouwpakket-op-maat.nl levert houtskeletbouw bouwpakketten op maat voor aanbouwen, dakopbouwen, schuren en zelfs woningen. Wij leveren aan bouwbedrijven en zzp-ers door heel Nederland. Vergroot ook uw omzet en bouw sneller dan uw concurrent!

Geen standaard houtskeletbouw elementen maar maatwerk voor elke klus, groot en klein. Het werk wordt door ons ingemeten, waarna productietekeningen gemaakt worden en het bouwpakket geproduceerd wordt. Op de afgesproken leverdag wordt het bouwpakket door ons vrachtrijder op de bouwplaats gebracht.

Plaatsen van de elementen doet u zelf met de hand, of met een kraan en de meegeleverde werktekeningen.

Bouwpakket-op-maat is een initiatief van THB Constructies, al 20 jaar actief met het leveren en plaatsen van houtskeletbouw elementen voor aanbouwen en opbouwen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem direct contact op!

Nadat u de opdracht aan ons verstrekt heeft komen wij bij u de bestaande situatie inmeten. Vervolgens maken wij werktekeningen, waarna indien nodig details met u besproken worden. Het bouwwerk wordt opgesplitst in kleine hanteerbare houtskeletbouw elementen voor wanden, vloeren en daken die met de hand of met een kraan geplaatst kunnen worden.

Wanneer alles is uitgewerkt wordt uw bouwpakket gemaakt. Afhankelijk van uw wensen worden de elementen voorzien van kozijnen, folies, tengelwerk en gevelbekleding.

Het bouwpakket wordt op de afgesproken leverdag door onze vrachtrijder gebracht en gelost naast de vrachtwagen.

De houtskeletbouw elementen plaatst u dan zelf eenvoudig met de meegeleverde bouwtekeningen, met de hand, of wanneer de elementen wat groter zijn met een kraan.

WP_000925
20150402_154927