Bedrijfsprofiel

THB Constructies is al meer dan 20 jaar werkzaam in de Randstad. Houtskeletbouw is in die jaren uitgegroeid tot een specialisme, maar ook de traditionele bouw maakt onderdeel uit van onze werkzaamheden. Particulieren, investeerders, maar ook diverse instellingen waaronder serviceflats en verenigingen van eigenaren maken gebruik van de diensten van THB Constructies.
Het bedrijfspand ligt aan de Hulswitweg 15 te Haarlem. Kantoor en werkplaats zijn hier ondergebracht. THB Constructies is lid van Bouwend Nederland de grootste vereniging van bouw- en infrabedrijven in Nederland.

Houtskeletbouw

THB Constructies is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van houtskeletbouw woningen, aanbouwen en dakopbouwen volgens de houtskeletbouw methode. In onze fabriek worden houtskeletbouw elementen gemaakt, die daarna als bouwpakket naar de bouwplaats worden vervoerd, waar de montage plaats vindt. Met houtskeletbouw is meer mogelijk dan u denkt. THB Constructies is in staat om een traditioneel ontwerp van baksteen en beton te vertalen naar een ontwerp, gebaseerd op houtskeletbouw.
Met het concept bouwpakket-op-maat (link toevoegen) leveren wij houtskeletbouw bouwpakketten door heel Nederland, waarmee de handige particulier, zzp-er en aannemer snel een houtskeletbouw aanbouw of opbouw kan realiseren.

Cubes

THB Constructies produceert stalen wooncubes. De cubes zijn modulair inzetbaar en sluiten aan bij de trend van sneller en voordeliger bouwen. Door een slimme combinatie met houtskeletbouw worden de mogelijkheden oneindig. De hoogwaardige prefab cubes zijn geschikt voor permanente bewoning, bijvoorbeeld in de vorm van een woonhuis, zorgwoning of aanbouw. Vakantiewoningen en tuinhuizen behoren ook tot de mogelijkheden. Lees hier (link toevoegen) meer.

Particulieren

Particulieren komen onder andere bij THB Constructies voor het laten plaatsen van een houtskeletbouw dakopbouw, aanbouw of het laten bouwen van een woning. Van schetsontwerp en bouwvergunning tot oplevering en alles er tussenin, wij kunnen het hele bouwtraject voor u verzorgen. Voor enkele voorbeelden van gerealiseerde werken kunt u een kijkje nemen in onze portfolio.

Instellingen en bedrijven

Van een aantal instellingen in de regio Haarlem is THB Constructies de vaste huisaannemer. Het gaat dan om verenigingen van eigenaren en serviceflats. De uit te voeren werkzaamheden zijn heel divers: van het vervangen van een slot tot het verbouwen van een complete afdeling.

3a458abba1a